Óvoda kezdés 2023/2024

 Óvoda kezdés 2021/2022
Hírek 7/2023
 

Tisztelt Szülők!

Hamarosan megkezdődik a 2023/24. nevelési év az óvodában. Az óvodakezdéssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

 

Szeretettel várjuk a gyerekeket szeptember 1-én, pénteken reggel 7:00 órától!

 

Ebédbefizetés

Szeptember hónapra az étkezés térítési díját augusztus 21-ig a szíveskedjenek átutalni a 11716008-20153588 számlaszámra. Azoknak a gyermekeknek tudjuk biztosítani az étkezést akiknek átutalták az étkezési díját, illetve az ingyenesen étkezőknek, akiknek leadták a nyilatkozatát és az igazolását. Kérjük, hogy a közleményben tüntessék fel a gyermek(ek) nevét és az étkezés típusát („1x” vagy „3x”). Amennyiben ez nem megoldható, de igénylik az étkeztetést, illetve később tudnak utalni, akkor kérjük, hogy értesítsenek bennünket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy telefonon.

A nevelési év folyamán ha hiányzás miatt szeretnének lemondani ebédet, azt kérjük, hogy ELŐZŐ HÉTKÖZNAP reggel 8:30-ig jelezzék kizárólag e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Hétfői napra pénteken 8.30-ig tudnak étkezést lemondani. Hétvégén történt étkezés lemondásokat csak keddtől tudjuk érvényesíteni, mert a pénteki létszám szerint küldi a szolgáltató Prizma-Junior hétfőn reggel a megrendelt mennyiséget.

Amennyiben a tanév folyamán hiányzás miatt szeretnének ebédet lemondani, azt kérjük, hogy egy hétköznappal előtte reggel 8.30-ig jelezzék.

 

Az óvodai étkezési díjak szeptember hónapra az alábbiak szerint alakulnak:

               egész nap (3 étkezés):    21 nap X 1.552 Ft = 32.592 Ft

Az étkezés befizetéséről a szeptember hónapra vonatkozó számlát kivételesen utólag állítjuk ki az átutalás alapján. Az étkezés térítési díját a nevelési év során (októbertől májusig) az e-mailben kiküldött számla alapján kérjük átutalni.

 

Kedvezmények

Étkezési kedvezményre jogosító igazolást és a mellékelten megküldött nyilatkozatot kitöltve és aláírva kérjük augusztus 21-ig szíveskedjenek e-mailben megküldeni Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.  Az eredeti nyilatkozatot kérjük leadni a titkárságon szeptember 5-ig.

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak esetén is szükséges megküldeni az új tanévre az igazolást és a nyilatkozatot.

Ha nem történik meg az igénylőlap és a szükséges igazolások leadása a titkárságon, akkor szeptember 1-töl nem tudunk kedvezményes étkeztetést biztosítani a gyermek számára, csak későbbi időpontban (a szükséges dokumentumok leadása után).

 

Tisztasági csomag

Kérjük a tisztasági csomagot havonta leadni az óvodában, melynek tartalma a következő:

  • 4 guriga WC-papír
  • 1 csomag szalvéta
  • 1 csomag papírzsebkendő
  • 1 fogkrém és 1 fogkefe a gyermeknek szükség szerint
  • 1 folyékony szappan negyedévente

 

Kérjük, hozzanak ovis zsákot, melyben biztosítsanak elegendő mennyiségű váltóruhát, alsóneműt, udvari játszóruhát és benti cipőt.

 

Várja szeretettel a gyerekeket Gabi néni, Zsuzsi néni és Viki néni!

 

 

 

 

Budapest, 2023. augusztus 7.

 

Tisztelettel:

Bernáth Sándor

igazgató