Digitális munkarend 2020. március 16-tól

 

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolai oktatásban 1-8. osztályig MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL digitális munkarendre váltunk kormányzati felhívás alapján.

Ennek értelmében MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL a tanulóknak iskolánkba nem kell bejárni, a továbbiakban kövessék a honlapunkat és a Facebook oldalunkat. A részletekről a későbbiekben ezeken az online felületeken fogjuk tájékoztatni Önöket.

--------------------------------------

Óvoda és Családi Bölcsőde

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 18-tól óvodánkban és a családi bölcsődében rendkívüli munkarend lép életbe.

Ez azt jelenti, hogy csak azon gyermekeket tudjuk fogadni, akiknek szülei rajtuk kívülálló okok miatt nem tudnak otthon maradni. Számukra a fenntartó döntése értelmében gyermekfelügyeletet biztosítunk.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Vezetőség

 

Személyi jövedelemadó 1+1%

 
 

 

 

Dávid Király Keresztény Kultúráért és Oktatásért Alapítvány

 

1165 Budapest, Újszász u. 47. Tel.: (1) 407-9554, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tisztelt Szülők!

 

Horváth Attila, mint a Dávid Király Keresztény Kultúráért és Oktatásért Alapítvány elnöke ezúton szeretném megköszönni Önöknek, hogy a 2017-es évben is támogatták alapítványunkat a személyi jövedelemadójuk 1%-val, adományokkal és természetbeni segítséggel. Alapítványunk továbbra is minden erőforrásával arra törekszik, hogy támogassa a Müller György Óvoda és Általános Iskolát abban, hogy egyre színvonalasabban és hatékonyabban tudja végezni munkáját az intézményben tanuló diákok felé. E cél eléréséhez minden támogatás nagy segítséget nyújt számunkra, ezért tisztelettel kérem Önöket, hogy ezévben is, ha még nem rendelkeztek személyi jövedelemadójuk 1%-val, kérem, támogassák alapítványunkat. A felajánlásokat az alábbi adószámra lehet elküldeni:

 

Dávid Király Keresztény Kultúráért és Oktatásért Alapítvány:

 

18159233-1-42

 

A Müller György Óvoda és Általános Iskola fenntartójaként a Magyar Pünkösdi Egyház biztosítja az intézmény működését mind pénzügyileg, mind kapcsolati hálója segítségével. Tisztelettel kérem Önöket, hogy támogassák adójuk másik 1%-val a Magyar Pünkösdi Egyházat. Az egyház technikai száma:

 

Magyar Pünkösdi Egyház: 0138

 

Szeretnénk tisztelettel megkérni Önöket, hogy ha ismeretségi körükben vannak olyan személyek, akik szívesen segítenék adójuk 1%-val alapítványunkat az iskolában biztosított sajátos nevelésű igényű tanulók ellátása érdekében, ajánlják figyelmükbe támogatásunk lehetőségét.

 

Budapest, 2018. február 28.

 

Tisztelettel és köszönettel:

 

Horváth Attila

A Dávid Király Alapítvány elnöke

 

 

Horváth Attila alapítványi elnök levelének megtekintése és/vagy letöltése PDF formátumban: