Digitális munkarend 2020. március 16-tól

 

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tanév végi digitális munkarendet és a hozzá kapcsolódó tanév végi eseményeket az alábbiak szerint szervezzük meg:

Az oktatás menete

- Június 5-ig (péntekig) a munkarend az oktatásban a megszokott rend szerint halad, azzal a kivétellel, hogy június 4-én (csütörtökön) a tanulók az órai munkát a felületre feltöltött utasítás szerint önállóan végzik (a felső tagozaton értekezletek, ill. az alsó tagozaton online tanóra nem lesz).

- Június 8-án (hétfő) az órarend és csengetési rend szerinti tanítás megszűnik.

Az utolsó héten elvégzendő feladatok június 8-án (hétfőn) reggel 8:00 órától minden tantárgyból elérhetőek lesznek a szokásos felületen.

A feladatok leadási határideje június 11. (csütörtök) 15:00 óra.

Az ingyenes tartós könyvek leadása

A tankönyvek átvétele június 8-án (hétfőn) és 9-én (kedden) történik, 9:00-14:00 óra között személyesen az iskolában az osztályfőnököknél.

A tankönyvekből kérünk minden írást és aláhúzást szíveskedjenek kiradírozni, mert csak ilyen állapotban áll módunkban azokat visszavenni.

A munkafüzetek és az angol felszerelés a gyerekeknél maradnak, de őrizzék meg, mert lehetséges, hogy szeptemberben még dolgozni fognak benne. 

Kérjük a fennálló veszélyhelyzetre tekintettel, hogy az érkezésről a nagyobb csoportosulások elkerülése érdekében, az osztályfőnökökkel /nevelőkkel telefonon egyeztetni szíveskedjenek. Az atlaszokat csak a 8. évfolyam végén kell leadni.

Év végi kirándulás

Tájékoztatjuk a kedves Szülőket, hogy az év végére tervezett kirándulások, valamint a Müller György Nap elmaradnak. Mindezek helyett, június 12-én (pénteken) osztályonként tanulmányi sétát szervezünk. Ennek részleteiről az osztályfőnökök/nevelők adnak felvilágosítást. 

Ballagás és tanévzáró ünnepség

Ebben a tanévben a szokásostól eltérő módon szervezzük meg a ballagást és a tanévzáró ünnepséget. 

A tanévzáró ünnepség és a ballagás is zártkörű rendezvény lesz, amelyen csak az intézmény pedagógusai, a búcsúztató diákok, a ballagó 8. osztály és a ballagók közvetlen hozzátartozói vesznek részt. 

A búcsúzó nyolcadikosok a rendezvény után az osztályfőnököktől átvehetik a bizonyítványaikat. 

Az ünnepséget június 15-én (hétfőn) 16:00 órakor tartjuk, amelyet élőben közvetítünk az iskola Facebook oldalán (www.facebook.com/muller.gy.iskola)

Bizonyítványosztás

Az év végi bizonyítványokat, jutalmakat és okleveleket az osztályfőnökökkel előre egyeztetés szerint az iskolában lehet átvenni az alábbi időpontokban:

Alsó tagozat (1-4. osztály): június 16-án (kedden) 9:00-13:00 óra között

Felső tagozat (5-7. osztály): június 17-én (szerdán) 9:00-13:00 óra között

Amennyiben ezen időpontokban nem megoldható a szülők részéről a bizonyítvány átvétele, június 18-26-ig 9:00-15:00 óra között, azok a titkárságon átvehetők.

Június 27-től az intézmény nyári munkarendjében meghatározott nyitva tartás szerinti ügyintézés keretében lehet a bizonyítványokat átvenni.

 

Budapest, 2020. Június 2.

Bernáth Sándor

Igazgató

 

Személyi jövedelemadó 1+1%

 
 

 

 

Dávid Király Keresztény Kultúráért és Oktatásért Alapítvány

 

1165 Budapest, Újszász u. 47. Tel.: (1) 407-9554, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tisztelt Szülők!

 

Horváth Attila, mint a Dávid Király Keresztény Kultúráért és Oktatásért Alapítvány elnöke ezúton szeretném megköszönni Önöknek, hogy a 2017-es évben is támogatták alapítványunkat a személyi jövedelemadójuk 1%-val, adományokkal és természetbeni segítséggel. Alapítványunk továbbra is minden erőforrásával arra törekszik, hogy támogassa a Müller György Óvoda és Általános Iskolát abban, hogy egyre színvonalasabban és hatékonyabban tudja végezni munkáját az intézményben tanuló diákok felé. E cél eléréséhez minden támogatás nagy segítséget nyújt számunkra, ezért tisztelettel kérem Önöket, hogy ezévben is, ha még nem rendelkeztek személyi jövedelemadójuk 1%-val, kérem, támogassák alapítványunkat. A felajánlásokat az alábbi adószámra lehet elküldeni:

 

Dávid Király Keresztény Kultúráért és Oktatásért Alapítvány:

 

18159233-1-42

 

A Müller György Óvoda és Általános Iskola fenntartójaként a Magyar Pünkösdi Egyház biztosítja az intézmény működését mind pénzügyileg, mind kapcsolati hálója segítségével. Tisztelettel kérem Önöket, hogy támogassák adójuk másik 1%-val a Magyar Pünkösdi Egyházat. Az egyház technikai száma:

 

Magyar Pünkösdi Egyház: 0138

 

Szeretnénk tisztelettel megkérni Önöket, hogy ha ismeretségi körükben vannak olyan személyek, akik szívesen segítenék adójuk 1%-val alapítványunkat az iskolában biztosított sajátos nevelésű igényű tanulók ellátása érdekében, ajánlják figyelmükbe támogatásunk lehetőségét.

 

Budapest, 2018. február 28.

 

Tisztelettel és köszönettel:

 

Horváth Attila

A Dávid Király Alapítvány elnöke

 

 

Horváth Attila alapítványi elnök levelének megtekintése és/vagy letöltése PDF formátumban: