Digitális munkarend 2020. március 16-tól

 

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolai oktatásban 1-8. osztályig MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL digitális munkarendre váltunk kormányzati felhívás alapján.

Ennek értelmében MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL a tanulóknak iskolánkba nem kell bejárni, a továbbiakban kövessék a honlapunkat és a Facebook oldalunkat. A részletekről a későbbiekben ezeken az online felületeken fogjuk tájékoztatni Önöket.

--------------------------------------

Óvoda és Családi Bölcsőde

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 18-tól óvodánkban és a családi bölcsődében rendkívüli munkarend lép életbe.

Ez azt jelenti, hogy csak azon gyermekeket tudjuk fogadni, akiknek szülei rajtuk kívülálló okok miatt nem tudnak otthon maradni. Számukra a fenntartó döntése értelmében gyermekfelügyeletet biztosítunk.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Vezetőség

 

Jóság-bolt

 

MI AZ A JÓSÁG-BOLT?

Csak nem valami nagy jóságot lehet itt kapni? Persze nem erről van szó, (a jóságot különben sem lehet megvásárolni)!

Ez egy jutalmazási mód. Itt a jó gyerekek vásárolhatnak jó dolgokat jóság-pénzen.

 

JÓ MAGAVISELET = JÓSÁG-PÉNZ

Ha a tanuló magaviselete jó, ezt a tanár némi jóság-pénzzel honorálja. Ezt a kis nebuló összegyűjti, és a hét utolsó tanítási napján levásárolhatja az iskola folyosóján található Jóság-boltban. Rengeteg kívánatos dolog kapható itt: színes ceruzák, tollak, filckészletek, füzetek, valamint matricák, apróbb játékfigurák, és persze többféle csoki, müzliszelet, szóval olyasfélék ami csak egy gyerek számára hasznos - vagy finom:

 

... és nem kell érte mást tenni, csak: jónak kell lenni!