Digitális munkarend 2020. március 16-tól

 

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolai oktatásban 1-8. osztályig MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL digitális munkarendre váltunk kormányzati felhívás alapján.

Ennek értelmében MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL a tanulóknak iskolánkba nem kell bejárni, a továbbiakban kövessék a honlapunkat és a Facebook oldalunkat. A részletekről a későbbiekben ezeken az online felületeken fogjuk tájékoztatni Önöket.

--------------------------------------

Óvoda és Családi Bölcsőde

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 18-tól óvodánkban és a családi bölcsődében rendkívüli munkarend lép életbe.

Ez azt jelenti, hogy csak azon gyermekeket tudjuk fogadni, akiknek szülei rajtuk kívülálló okok miatt nem tudnak otthon maradni. Számukra a fenntartó döntése értelmében gyermekfelügyeletet biztosítunk.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Vezetőség

 

Óvoda kezdés 2019/2020

Tisztelt Szülők!

 

Hamarosan megkezdődik a 2019/20. nevelési év az óvodában. Szeretettel várjuk a gyerekeket szeptember 2-án, hétfőn reggel 7:00 órától!

Az óvodakezdéssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

 

Ebédbefizetés

Szeptember hónapra az étkezés térítési díját augusztus 21-től 23-ig 7:30-tól 15:00 óráig a pénztárban szíveskedjenek befizetni. Amennyiben ez nem megoldható, de igénylik az étkeztetést, kérjük, hogy értesítsenek minket telefonon a +36 1 407 9554 telefonszámon.

Pótbefizetésre lehetőséget augusztus 26-án biztosítunk. Amennyiben a nevelési év folyamán hiányzás miatt szeretnének ebédet lemondani, azt kérjük, hogy egy nappal előtte reggel 9:00 óráig jelezzék.

A kedvezményes ebédeltetés igénybevételéhez az igazolásokat a befizetéskor kérjük a titkárságon leadni.

 

Az óvodai étkezési díjak szeptember hónapra az alábbiak szerint alakulnak:

               egész nap (3 étkezés):    21 nap X 650 Ft = 13.650 Ft

 

Kedvezmények

Az itt letölthető nyilatkozatot szíveskedjen kitöltve, jogosultság esetén az azt igazoló dokumentumokkal együtt (fénymásolat elegendő) a megadott időpontokig az iskola titkárságára eljuttatni. Ezek hiányában nem áll módunkban a kedvezményeket megadni.

Ha nem történik meg az igénylőlap és a szükséges igazolások leadása a titkárságon augusztus 26-ig, akkor szeptember 2-tól nem tudunk kedvezményes étkeztetést biztosítani a gyermek számára, csak későbbi időpontban (a szükséges dokumentumok leadása után).

 

Tisztasági csomag

Kérjük a tisztasági csomagot havonta leadni az óvodában, melynek tartalma a következő:

  • 4 guriga WC-papír
  • 1 csomag szalvéta
  • 1 csomag papírzsebkendő
  • 1 fogkrém és 1 fogkefe a gyermeknek szükség szerint
  • 1 folyékony szappan negyedévente

 

Kérjük, hozzanak ovis zsákot, melyben biztosítsanak elegendő mennyiségű váltóruhát, alsóneműt, udvari játszóruhát és benti cipőt.

 

Várja szeretettel a gyerekeket Gabi néni, Bea néni és Julcsi néni!

 

 

 

 

Budapest, 2019 július 19.

 

Tisztelettel:

Bernáth Sándor

igazgató