Tanév végi programok 2018/2019

 2018/2019 Tanév végi programok
Hírek 8/2019
 

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket a tanév végi programokról:

 

  • Június 7-én (pénteken) lesz az ingyenes tartós könyvek leadásának a határideje (a munkafüzeteket nem kell leadni). Amennyiben a tankönyvek nem kerülnek leadásra vagy használhatatlan állapotban vannak, azok értékét meg kell téríteni. Ezen a napon a meleg étkezés biztosítva lesz.
  • Június 10-én (hétfőn) Pünkösd lesz (munkaszüneti nap), ezért az iskola ZÁRVA lesz, nem lesz tanítás.
  • Június 11-én (kedden) MÜLLER GYÖRGY NAP lesz játékos vetélkedőkkel, nem lesz tanítás, de a meleg étkezés, napközi és tanulószoba biztosítva lesz.
  • Június 12-én és 13-án (szerdán és csütörtökön) osztálykirándulás lesz, melyen a hideg étkezés, napközi és tanulószoba biztosítva lesz. Az osztálykirándulások részleteiről az osztályfőnököktől kapnak külön tájékoztatást.
  • Június 14-én (pénteken) nem lesz tanítás, a gyerekek nem jönnek iskolába, csak a délután 16 órakor kezdődő tanévzáró és ballagási ünnepségre jönnek, melyen a részvétel és az ünneplő ruha viselése kötelező. Kérjük, hogy a műsorban szereplő gyerekek 15 órára jöjjenek. Amennyiben ezen a napon nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét, kérjük jelezze június 7-ig az osztályfőnöknél!

 

Várunk szeretettel minden kedves szülőt, hozzátartozót és érdeklődőt!

Budapest, 2019-05-30

Iskola vezetősége

 

 


Notice: Use of undefined constant JSON_UNESCAPED_SLASHES - assumed 'JSON_UNESCAPED_SLASHES' in /home/lbtnav/public_html/mullergyorgyiskola.hu/plugins/content/sigplus/core/engines.php on line 65