Tanév kezdés 2016/2017

Tisztelt Szülők!

 

Hamarosan megkezdődik a 2016/17. tanév, ezért az iskolakezdéssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

 

1) Évnyitó ünnepség

A tanévnyitó ünnepséget 2016. szeptember 1-én (csütörtökön) délelőtt 8:00 órakor tartjuk az iskola tornatermében. A rendezvényre a Szülőket is szeretettel várjuk, a gyerekeknek alkalomhoz illő ünneplő ruha viselése kötelező. A tanévévnyitó után megkezdődik az oktatás, a gyerekek 12:15-ig az iskolában maradnak, ezért jegyzetfüzetet, tollat, ceruzát hozzanak magukkal.

 

2) Napközi, tanulószoba

Az alsó tagozatosok számára már az első tanítási naptól biztosítjuk a napközit, a felső tagozatban a tanulószoba csak szeptember 5-től indul az igénylőlapok beérkezésétől függően. A tanulószobai ellátás igénylőlapját kérjük legkésőbb augusztus 31-ig aláírva visszajuttatni. Amennyiben kéri gyermeke mentesítését a 16:00 óra előtt megszervezett egyéb foglalkozások alól, kérem, hogy a felmentési kérelmet augusztus 31-ig aláírva az iskolába szíveskedjen eljuttatni.

 

3) Tankönyvek

A tankönyvek augusztus 29-én, 30-án és 31-én vehetők át az iskolában. Mivel a tankönyvek befizetésére szolgáló csekkek megérkezése bizonytalan, ezért a zökkenőmentes tankönyvosztás érdekében lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tankönyvcsomag árát a tankönyvek átvételekor átvesszük, és a csekket mi fizetjük be a postán.

Kérjük, az ingyenes tankönyvekkel kapcsolatos igazolásokat pótolják, akik nem adták le az igénylőlappal együtt, mert ezek hiányában a tankönyveket nem áll módunkban kiadni. A tankönyveket Ernszt Éva tanárnőnél lehet átvenni.

 

A tankönyvek árai osztályonként a következők:

              1. osztály:    térítésmentes        
               2. osztály:    térítésmentes        
 3. osztály:    térítésmentes
               4. osztály:    térítésmentes        
 5. osztály:    16.275 Ft
               6. osztály:    15.075 Ft        
 7. osztály:    20.940 Ft
               8. osztály:    22.090 Ft        

 

4) Ebédbefizetés

Szeptember hónapra az étkezés térítési díját augusztus 24-től 26-ig a pénztárban szíveskedjenek befizetni. Amennyiben ez nem megoldható, de igénylik az étkeztetést, kérjük, hogy értesítsenek minket telefonon a +36 1 407 9554 telefonszámon.

Pótbefizetésre lehetőséget augusztus 29-én biztosítunk. Amennyiben a tanév folyamán hiányzás miatt szeretnének ebédet lemondani, azt kérjük, hogy egy nappal előtte reggel 9.00 óráig jelezzék.

A kedvezményes ebédeltetés igénybevételéhez az igazolásokat a befizetéskor kérjük a titkárságon leadni.

 

Az étkezési díjak szeptember hónapra az alábbiak szerint alakulnak:

ISKOLA:

csak ebéd:    22 nap X 460 Ft = 10.120 Ft
               egész nap (3 étkezés):    22 nap X 680 Ft = 14.960 Ft        

ÓVODA:

               egész nap (3 étkezés):    22 nap X 610 Ft = 13.420 Ft

 

5) Kedvezmények

A mellékelten megküldött nyilatkozatot szíveskedjen kitöltve, jogosultság esetén az azt igazoló dokumentumokkal együtt (fénymásolat elegendő) a megadott időpontokig az iskola titkárságára eljuttatni. Ezek hiányában nem áll módunkban a kedvezményeket megadni.

 

6) Szeptemberi aktuális programjaink

Szeptember 1. (csütörtök) 8:00 tanévnyitó ünnepség.

Szeptember 9. (péntek) 17:00 tanévnyitó szülői értekezlet.

 

 

A sikeres és hatékony együttműködés reményében  kívánok jó felkészülést a közelgő tanévhez, 

 

Budapest, 2016. augusztus 8.

 

Tisztelettel:

Bernáth Sándor

igazgató 


Notice: Use of undefined constant JSON_UNESCAPED_SLASHES - assumed 'JSON_UNESCAPED_SLASHES' in /home/lbtnav/public_html/mullergyorgyiskola.hu/plugins/content/sigplus/core/engines.php on line 65