Digitális munkarend 2020. március 16-tól

 

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolai oktatásban 1-8. osztályig MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL digitális munkarendre váltunk kormányzati felhívás alapján.

Ennek értelmében MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL a tanulóknak iskolánkba nem kell bejárni, a továbbiakban kövessék a honlapunkat és a Facebook oldalunkat. A részletekről a későbbiekben ezeken az online felületeken fogjuk tájékoztatni Önöket.

--------------------------------------

Óvoda és Családi Bölcsőde

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 18-tól óvodánkban és a családi bölcsődében rendkívüli munkarend lép életbe.

Ez azt jelenti, hogy csak azon gyermekeket tudjuk fogadni, akiknek szülei rajtuk kívülálló okok miatt nem tudnak otthon maradni. Számukra a fenntartó döntése értelmében gyermekfelügyeletet biztosítunk.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Vezetőség

 

Központi felvételi vizsga 2019/2020

OKTATÁSI HIVATAL: Tájékoztató a 8. osztályosok számára középfokú beiskolázás rendjéről és a központi írásbeli vizsgákról, valamint a TANULÓI JELENTKEZÉSI LAP letöltése

 

 

 

TANULÓI JELENTKEZÉSI LAP a 9. évfolyamra történő beiskolázás, illetve a 6 és a 8 évfolyamos gimnáziumok KÖZPONTI ÍRÁSBELI VIZSGÁJÁRA

Beküldési határidő: 2019. december 6.

Beküldendő a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolák közül abba az iskolába, amelyikben a diák a felvételit meg kívánja írni.

 

Részletes információért és a TANULÓI JELENTKEZÉSI LAP letöltéséért kérjük kattintson ide:

 

 

 

A központi írásbeli vizsgák időpontja

A tanév rendje szerint a központi írásbeli vizsgákat országosan az alábbi időpontokban kell megszervezni:

  • a 6 és a 8 évfolyamos gimnáziumokba, valamint a 9. évfolyamra és az Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkezők számára 2020. január 18-án 10 órától,
  • a pótló írásbeli vizsgát a 6 és 8 évfolyamos gimnáziumokba, továbbá a 9. évfolyamra és az Arany János Tehetséggondozó Programjába jelentkezők számára 2020. január 23-án 14 órától.

 

Részletes információért és a TANULÓI JELENTKEZÉSI LAP letöltéséért kérjük kattintson ide:

 

 

 

 

 

A központi írásbeli vizsgát szervező középiskolák jegyzéke

A központi írásbeli vizsgát szervező középiskolák jegyzékét az Oktatási Hivatal (a továbbiakban: Hivatal) 2019. november 15-éig közzéteszi a honlapján (www.oktatas.hu).

 

Részletes információért és a TANULÓI JELENTKEZÉSI LAP letöltéséért kérjük kattintson ide: