Digitális munkarend 2020. március 16-tól

 

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolai oktatásban 1-8. osztályig MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL digitális munkarendre váltunk kormányzati felhívás alapján.

Ennek értelmében MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL a tanulóknak iskolánkba nem kell bejárni, a továbbiakban kövessék a honlapunkat és a Facebook oldalunkat. A részletekről a későbbiekben ezeken az online felületeken fogjuk tájékoztatni Önöket.

--------------------------------------

Óvoda és Családi Bölcsőde

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 18-tól óvodánkban és a családi bölcsődében rendkívüli munkarend lép életbe.

Ez azt jelenti, hogy csak azon gyermekeket tudjuk fogadni, akiknek szülei rajtuk kívülálló okok miatt nem tudnak otthon maradni. Számukra a fenntartó döntése értelmében gyermekfelügyeletet biztosítunk.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Vezetőség

 

Középfokú iskolába jelentkezések sorrendjének módosítása 2019/2020

Tisztelt Szülők és középfokú iskolába jelentkező diákok!

 

Középfokú iskolába jelentkezések sorrendjének módosítása

A jelentkezések módosításának lehetősége március 19–20  között a módosító tanulói adatlap kitöltésével történik az iskola titkárságán személyesen. Kérjük, hogy ezen a 2 napon 8 és 15 óra között mindenki jelenjen meg személyesen, aki sorrendet szeretne módosítani és aláírási kötelezettsége van!

A módosító adatlapra is kérjük mindenkinek az aláírását, aki aláírta az eredeti jelentkezési lapokat és tanuló adatlapot. 

A módosító időszakban az alábbi módosítások végezhetők el: 

  • az eredetileg megküldött tanulói adatlapon megadott sorrend módosítása, illetve
  • az eredeti tanulói adatlapon szereplő középfokú iskolában, az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján, új tanulmányi terület megjelölése. 

Az egyeztetés tényét az intézménynek az eredetileg benyújtott jelentkezési lapon fel kell tüntetnie. 

Új iskolát (és annak tanulmányi területét) nem lehet a módosító tanulói adatlapon feltüntetni! Intézményt és tanulmányi területet nem lehet a módosító időszakban törölni! A módosító tanulói adatlapot a tanulói adatlappal megegyező módon kell előállítani, azaz:

  • az egyéni jelentkezők a KIFIR felvételi lap kitöltő rendszer egyéni jelentkezők számára készített felületén, önállóan állíthatják elő,
  • azon jelentkezők számára, akiknek eredeti tanulói adatlapját is az általános iskola állította elő a módosító tanulói adatlapot is az általános iskola állítja elő, a KIFIR felvételi lap kitöltő rendszer általános iskolák számára készített felületén. 

A módosító tanulói adatlapokat március 23-ig kell postára adni a jelentkezőnek (egyéni jelentkező esetén), illetve az általános iskolának (általános iskolás jelentkező esetén) az Oktatási Hivatal címére. 

A módosító tanulói adatlap mellékleteként semmilyen dokumentumot nem kell csatolni.

 

Budapest, 2020-03-12

 

              Bernáth Sándor

              Igazgató