Digitális munkarend 2020. március 16-tól

 

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolai oktatásban 1-8. osztályig MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL digitális munkarendre váltunk kormányzati felhívás alapján.

Ennek értelmében MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL a tanulóknak iskolánkba nem kell bejárni, a továbbiakban kövessék a honlapunkat és a Facebook oldalunkat. A részletekről a későbbiekben ezeken az online felületeken fogjuk tájékoztatni Önöket.

--------------------------------------

Óvoda és Családi Bölcsőde

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 18-tól óvodánkban és a családi bölcsődében rendkívüli munkarend lép életbe.

Ez azt jelenti, hogy csak azon gyermekeket tudjuk fogadni, akiknek szülei rajtuk kívülálló okok miatt nem tudnak otthon maradni. Számukra a fenntartó döntése értelmében gyermekfelügyeletet biztosítunk.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Vezetőség

 

Koronavírus tájékoztató

 Koronavírus tájékoztató
Hírek 4/2020
 

Kedves Szülők!

A koronavírus fertőzés terjedése megakadályozásának intézményi megelőzése érdekében az alábbiakról tájékoztatom Önöket

 

Koronavírus tájékoztató, letölthető változat

1. JELENLEG INTÉZMÉNYÜNKBEN a vírusfertőzéssel kapcsolatosan az EMMI felhívása értelmében KÖTELEZŐ MEGELŐZŐ INTÉZKEDÉSEK vannak érvényben.

Ennek értelmében kiemelten figyelünk a szükséges fertőtlenítés (ajtókilincsek, korlát, ebédlő, mosdók, stb.) és a takarítás megfelelő elvégzésére. A kézmosó és kézfertőtlenítő szert viruicid hatású folyékony szappannal folyamatosan biztosítjuk a mosdókban.

2. A Minisztérium felhívása értelmében kérjük a szülőket, hogy amennyiben bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon, vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, kövessék azok utasításait.

3. Kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a gyermekeknél a légúti fertőzéses/lázas tünetekre, annak gyanúja esetén haladéktalanul értesítsék telefonon a háziorvost/gyermekorvost.

4. Beteg gyermeket/tanulót ne hozzanak a közösségbe, amíg nincs orvosi igazolás arról, hogy újra közösségbe járhat a gyermek.

5. Március hónapban minden iskolai közösségi programot lemondunk.

6. NAPRAKÉSZ, HIVATALOS INFORMÁCIÓKAT a https://koronavirus.gov.hu/ kormányzati oldalon kaphatnak, kérjük, ezt tekintsék az irányadónak.

6.1. A vírus tüneteiről és kialakulásáról, lefolyásáról az alábbi linken tájékozódhatnak: https://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/koronavirus-fertozes/1182

7. Bármilyen további intézményi intézkedésről – amennyiben arra szükség lenne – honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Együttműködésükben bízva, és azt megköszönve

 

Tisztelettel,

 

Bernáth Sándor igazgató