Digitális munkarend 2020. március 16-tól

 

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskolai oktatásban 1-8. osztályig MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL digitális munkarendre váltunk kormányzati felhívás alapján.

Ennek értelmében MÁRCIUS 16-tól, HÉTFŐTŐL a tanulóknak iskolánkba nem kell bejárni, a továbbiakban kövessék a honlapunkat és a Facebook oldalunkat. A részletekről a későbbiekben ezeken az online felületeken fogjuk tájékoztatni Önöket.

--------------------------------------

Óvoda és Családi Bölcsőde

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 18-tól óvodánkban és a családi bölcsődében rendkívüli munkarend lép életbe.

Ez azt jelenti, hogy csak azon gyermekeket tudjuk fogadni, akiknek szülei rajtuk kívülálló okok miatt nem tudnak otthon maradni. Számukra a fenntartó döntése értelmében gyermekfelügyeletet biztosítunk.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Vezetőség

 

Információk a középfokú iskolai jelentkezéshez a 2019/2020-as tanévben

Információk a középfokú iskolai jelentkezéshez a 2019/2020-as tanévben
Hírek 1/2020
 

A továbbtanuláshoz szükséges adatbegyűjtő lapot aláírva (mindkettő szülő és a gyermek által) 2020.02.07-ig szíveskedjenek leadni.
Ezt követően a KIFIR rendszerben már rögzített adatlapokat 2020.02.14-ig alá kell írnia a szülőknek és a tanulónak az iskola titkárságán.

 

Továbbtanulás

Tisztelt Szülők és Tanulók!

Kérem Önöket, hogy a 8. osztályosok középfokú iskolai jelentkezéshez szükséges adatbegyűjtő lapot aláírva (mindkettő szülő és a gyermek által) 2020.02.07-ig szíveskedjenek a Müller György Általános Iskola titkárságán vagy az osztályfőnöknél leadni (vagy beszkennelve e-mailben átküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, majd postán beküldeni az eredeti példányt), mert ellenőrizni és rögzíteni kell a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben a tanulóktól begyűjtött adatlapokat. A rögzített adatlapokat ezután ki kell nyomtatni és ezeket újra alá kell írnia az igazgatónak, az osztályfőnöknek, a szülőknek és a tanulónak.

A KIFIR rendszerben rögzített tanulói adatlapokat és jelentkezési lapokat, melyeket ezután kinyomtatok, legkésőbb 2020.02.14-ig alá kell írnia a szülőknek és a tanulónak az iskola titkárságán, melynek időpontjáról személyesen vagy telefonon (+36 1 407-9554) fogunk egyeztetni.

 

Budapest, 2020.01.15.

 

Bernáth Sándor - Igazgató